Een persoonlijke, professionele benadering bij psychische klachten

Iedereen heeft wel eens een moeilijke periode in het leven. Maar soms zijn problemen zo langdurig of complex dat je vastloopt. Het lukt dan niet meer om je klachten zonder hulp van een psycholoog op te lossen. Goede psychologische hulp kan het nodige duwtje in de rug zijn om de draad van het leven weer op te pakken. Loman Psychologiepraktijk biedt psychologische diagnostiek en behandeling aan cliënten vanaf 18 jaar in de basis-generalistische GGZ. Dit kunnen klachten zijn die te maken hebben met bijvoorbeeld depressie, angst, psychotrauma, verwerking of lichamelijke ziekte.

De GZ-psycholoog is breed opgeleid en gespecialiseerd in behandeling van enkelvoudige tot matig complexe psychische aandoeningen. Behandelingen zijn doorgaans relatief kortdurend en klachtgericht. Loman psychologieprakijk biedt een breed scala aan wetenschappelijk gefuneerde behandelmethoden. 

Door psychologische hulp krijg je weer overzicht, en inzicht in het ontstaan van je klachten. Hierdoor komt er weer ruimte voor positiviteit en voor de dingen die je belangrijk vindt in het leven. Je werkt samen met je therapeut aan het ontdekken van patronen en valkuilen, en aan manieren van gedragsverandering voor de lange termijn. De aanpak van Loman Psychologiepraktijk wordt gekenmerkt door rust, open-mindedness, transparantie en empathie.

naar de website

Heeft u een vraag over psychologische behandeling?

Heeft u een vraag over psychologische behandeling? Gebruik dan onderstaand contactformulier en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.    Ik ga akkoord met de privacyverklaring van De ZonneHoed.