Uw huid,
onze zorg!

De hoeveelheid huidproblemen en huidaandoeningen is groot. Doordat de huid zo zichtbaar is brengen huidproblemen vaak ongemakken en/of andere klachten met zich mee. Bij Friesacher Huid- en Oedeemtherapie bieden wij een breed scala behandelmogelijkheden en producten aan die bijdragen aan een gezonde huid en welke een passende oplossing bieden voor uw huidprobleem.

De huidtherapeut is dé paramedicus voor het grootste orgaan van het lichaam: de huid. Het doel van een huidtherapeut is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van een huidaandoening.

Het werkveld van de huidtherapeut is breed en afwisselend. Iedereen met elke leeftijd kan bij de huidtherapeut terecht met huidproblemen. Behandelingen kunnen medisch geïndiceerd zijn (denk aan ernstige acne, lymf/lipoedeem of littekens) tot cosmetisch gewenst (huidverbetering, verwijderen van vaatjes/pigment, overbeharing etc.).

Naast het behandelen van huidaandoeningen is het geven van voorlichting, advies, coachen in leefstijl- en gedragsverandering en stimuleren van zelfmanagement bij (chronische) huidaandoeningen een belangrijk onderdeel van het werk van de huidtherapeut.

naar de website

Heeft u een vraag over uw huid?

Heeft u een vraag over uw huid? Gebruik dan onderstaand contactformulier en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.    Ik ga akkoord met de privacyverklaring van De ZonneHoed.